Materielhuset A/S - Alt i stiger og stilladser

Vi er i dag en af de største totalleverandører i Danmark af stiger og stilladser til den professionelle håndværker.

Firmaet blev etableret i 2005, hvor der kun var aluminiumsstilladser i produktsortimentet. Siden da har vi udviklet flere nye produkter og udvidet produktsortimentet, således at vi nu kan tilbyde den totale løsning indenfor stiger og stilladser.

I sommeren 2007 blev det Svenske firma UNIHAK AB opkøbt. UNIHAK AB er et af de ledende på markedet inden for svært stålstillads.

Sidste skud på stammen var opkøbet af det Danske firma Svenstrup træindustri, hvilket betyder endnu flere produkter og et endnu stærkere brand for Materielhuset.

Vores produktsortiment spænder således nu vidt, hvad enten det er aluminiumsstilladser, rørstøtter, stiger eller galvaniseret murerstillads, så har vi den rigtige løsning til den professionelle håndværker.

Vi stiller naturligvis meget store krav til vores underleverandører, således at vi altid kan levere den bedste kvalitet. Alle vores produkter er naturligvis godkendt ifølge gældende regler.

Materielhuset A/S har således nu forhandlere i Norge, Finland, Sverige, Island og Danmark.

21-02-2019   
Lette nyheder fra Materielhuset
Nye model af letvægts længdebjælge
06-02-2017   
Materielhuset støtter sporten
Sponsor for Magnus Schandorph #143 (MotoCross)
03-02-2016   
Symmetrisk trappetårn
Nyt trappetårn til UNIHAK
Klik her for at se nyhedsarkivet...
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.