< Retur

 

Nyheder

Nyt varemærke hos Materielhuset A/S 03-04-2013

Materielhuset A/S overtager Svema Bygningsartikler A/S.
Konjunkturerne i byggebranchen har siden 2008 været hård ved Svema Bygningsartikler A/S, og ledelsen har derfor, efter at have været stige-og stilladsforhandler i Danmark i 40 år, besluttet, at tiden nu var inde for at give stafetten videre.

God service og leveringssikkerhed, kombineret med den rigtige pris, har altid været i højsædet hos Svema Bygningsartikler A/S. Så valget om at lade Materielhuset A/S overtage aktiviteterne var ikke et svært valg for ledelsen, da de skulle finde en arvtager til det gamle firma.

Direktør Carsten Sørensen fra Svema Bygningsartikler A/S udtaler: ” Vi har nu igennem 40 år leveret mange tusinde stiger og stilladser til byggebranchen i Danmark. Igennem de sidste år har markedet dog bevæget sig hen imod konsolidering i markedet, og vores business to business kunder har valgt at samle deres indkøb hos få leverandører, som kan levere mange forskellige varer.
Materielhuset A/S lever til fulde op til dette, og jeg er overbevist om, at vores mange gode kunder vil få en rigtig god oplevelse ved at handle med Materielhuset A/S i fremtiden.”

Direktør Carsten Sørensen vil i fremtiden beskæftige sig med udlejning af sikkerhedsnet i virksomheden Svema Udlejning ApS.

Indehaver Finn Paulsen fra Materielhuset A/S udtaler: ”Svema Bygningsartikler A/S har altid været en væsentlig konkurrent for Materielhuset A/S. Vi havde derfor ikke brug for meget betænkningstid, da Carsten Sørensen henvendte sig til os, for at høre om ville overtage Svema Bygningsartikler A/S.
Efter at have været i markedet for stiger og stilladser i snart 10 år, og at have oplevet en finanskrise af de værre, føler vi nu at markedet er på vej i den rigtige retning igen. Beslutningen om at overtage Svema Bygningsartikler A/S, falder godt i tråd med vores tidligere køb af Unihak AB og Svenstrup Træindustri. Begge firmaer er i dag en del af Materielhuset A/S, og vi synes tiden var inde til at gå videre i den konsolidering, som sker i branchen i øjeblikket. En konsolidering, som er nødvendig, for at vi kan opnå større fordele i vores indkøb, og dermed leve op til de mange krav, som vores mange kunder stiller til os omkring pris og kvalitet. ”