< Retur

 

Nyheder

Klik for at forstørre
Klik på billedet for at forstørre det !
Materielhuset A/S køber konkurrent 12-02-2009

Overtager den velrenommerede virksomhed, Svenstrup Træindustri.
Det går fremad for vækstvirksomheden Materielhuset A/S, der dags dato har købt konkurrenten Svenstrup Træindustri. Med købet sikrer Materilhuset sig en stærkere position på fremtidens marked for stiger, stilladser, trætraller, støbeplader, trekantlister og andet materiel til de professionelle håndværkere.

Materielhuset A/S overtager en velrenommeret virksomhed - Svenstrup Træindustri blev etableret i 1983 af tømrer og bygningskonstruktør Vagn Buus, der har skabt et godt program af stilladstraller, stillads- og støbeplader samt formlister til støbebranchen.

Med opkøbet lægges Svenstrup Træindustri ind under Materielhuset A/S, flere af de nuværende medarbejderne fortsætter i det nye regi og produktionen flytter adresse til nye lokaler i Nørager, hvor Materielhuset AIS for nylig etablerede nye produktionsfaciliteter. Samtidig er der lagt op til en udvidelse af produktionen med flere nye produkter under udvikling.

Midt i en krisetid for byggebranchen vælger Materielhuset AIS at gå mod strømmen. Siden etableringen i 2005 har virksomheden haft et skarpt øje på vækst, konsolidering, udvikling og optimering af produktionen. Gennem et fintmasket net af forhandlere og agenter i Norge, Finland, Sverige, Island og Danmark satses på at øge omsætningen — med bl.a. de nytilkomne produkter fra Svenstrup Træindustri.

For Materielhuset A/S har opkøbet været en langsigtet og strategisk beslutning, der bunder i en positiv tro på fremtiden:
“Vi synes det er på tide at få optimismen tilbage i dansk erhvervsliv. Vi tror på en fortsat vækst for vores virksomhed, og mener at det netop er i nedgangstider, man skal tænke ekstra skarpt, innovativt og fremadrettet. På den måde er købet af Svenstrup Træindustri helt logisk og i tråd med de forretningsmuligheder, som vi ser i markedet. Vi har flere planer i skuffen og ser faktisk lyst på fremtiden”, udtaler direktør Tommy Ulrich fra Materielhuset A/S.

Vil du vide mere? Kontakt Tommy Ulrich fra Materielhuset A/S på +45 60396010.

Materielhuset AIS er en Danmarks førende totalleverandører af stiger og stilladser.

Virksomheden blev etableret i 2005 og har udviklet sig hurtigt med opkøb af bl. a. virksomheden UNIHAK i Sverige. Materielhuset A/S er agent for Custers aluminiumsstilladser og Euroline aluminiumsstiger og har opbygget et fint-masket net af forhandlere og agenter i de nordiske lande.